+359 (0) 878 908 172 labtrade.va@mail.bg

Кои сме ние?

Фирма ЛабТрейд ВиА ООД е създадена за да бъде Ваш партньор в лабораторията. Базирайки се на дългогодишен опит в тази област ние Випредлагаме консултиране в избора на лабораторна апаратура и консумативи, доставка, инсталиране, пускане в експлоатация и гаранционно обслужване. Работим с фирми производители на лабораторно оборудване и консумативи, които са световно известни, утвърдени на международния и българския пазар и сертифицирани по ISO 9001-2008.

От месец април 2013 година ЛабТрейд ВиА ООД е сертифицирана по ISO 9001-2008 за продажба на лабораторна апаратура, консумативи и сервизно обслужване.

ЛабТрейд ВиА ООД е официален и изключителен представител за България на германската фирма за уреди за термичен анализ NETZSCH Geratebau GmbH, американската фирма Microtac Inc. за анализатори на микро и нано размери, z-потенциал и френската фирма за вискозиметри и реометри Lamy Rheology.

Защо ние?

  • Опит

    Нашият дългогодишен опит Ви осигурява компетентен и правилен избор на лабораторна апаратура. Коректно отношение и доставки изпълнени в срок. Инсталиране, пускане в действие на оборудването от обучен специалист и провеждане на обучение за работа.
  • Сервиз

    Ние гарантираме на нашите клиенти бърза реакция и отстраняване на проблемите по време на гаранционния и след гаранционния период.
  • Партньори

    Нашите фирми-партньори са световно утвърдени европейски и американски компании с дългогодишен опит и традиции в производството на апаратура с гарантирано високо качество.